Racket 2632 300px

Activiteiten door het jaar

Natuurlijk bestaat onze hoofdactiviteit uit zoveel mogelijk bezig zijn met ons racket en de bal. Maar door het jaar houden we ons ook bezig met andere dingen.

In december / januari hebben we onze Oudejaars- of Nieuwjaarsborrel. Hierbij worden onze partners en onze “vrienden van DTC De Wissel” ( leden van de club van 25 , onze sponsors) uitgenodigd. Ook houden we eerst een intern toernooitje.

Eind augustus / begin september hebben we de opening van het seizoen. Die dag brengen we samen met onze partners door. We gaan fietsen o.i.d. drinken een borrel en eten een hapje.

Belangrijke sportieve activiteiten, naast onze wekelijkse trainingen zijn:
deelname aan de volgende toernooien:

• Limbra Cup
  • Brabant Cup
  • NK Dubbel
  • Krasse knarren toernooi
  • Rommelpottoernooi ( organisatie DTC De Wissel.)

Kortom een vereniging die actief bezig is, onze leden de gelegenheid geeft om hun sport - Dynamic tennis - uit te oefenen in een gemoedelijke en gezellige sfeer.

Maak kennis met DTC de Wissel

Stel een vraag of doe mee met een proefles